Men, hvordan?

Her sitter jeg, på rommet mitt, i Oslo, og prøver å finne ut hvordan jeg skal skrive. Ikke hva, men hvordan.

Jeg var egentlig godt i gang for en stund siden, men så plutselig snørpet skrivefingrene seg sammen og så sa det stopp.

Jeg var forberedt på at det ville skje, bare ikke så fort.

Det renner over av ting jeg vil skrive om, fortelle om. Det er mye som skjer, i livet, i verden, på arenaer hvor jeg engasjerer meg. Det eksploderer litt inni meg med jevne mellomrom av ting jeg vil skrike til verden. Så det er ikke en mangel på ting å skrive om, men heller hvordan.

Jeg overtenker nok masse, gotta dumb it down!

Det er prosessen. Da jeg startet å legge ut bilder på instagram slettet jeg nok flere en jeg lot bli. Edit funksjonen is my fav! Endre på bildeteks, endre på hastags!

#Editallthathings!

Syns fortsatt det kan være et helvette å skrive en god caption på instagram, the pressure liksom!
*himler med øynene av megselv*
Takk og lov for emojis, redder psyken gang på gang!

😉 🙂 😛 :/ 😀

La oss bare få en ting klart, jeg har aaaaldri hatt noe ambisjon om å bli tekstforfatter. Poet, kanskje. Teksforfatter, aldri. Har aaalt for mange skrivefeil, og ikke minst, orddelingsfeil. Lærte meg ikke å bruke komma ordentlig i setninger før jeg var godt over 20år.

Men altså, la oss ikke ta dette så jævla seriøst da. Girls just wanna have fun!..? Så nå skal jeg publisere dette litt useriøse innlegget og skrive noe seriøst neste gang om ettelleraent gøy som for eksempel hvorfor representasjon er viktig.

 

Got you curious? Vi får håpe det ikke tar meg 3 måneder da!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s