Selflove sunday: Paris edition

Jeg er i Paris!

Det er sykt gøy, mye sightseeing, lite blogging! Derfor kjører jeg en Selflove/selfie sunday med noen utvalgte selfies jeg har tatt på mine eventyr i Paris. Jeg reiser sammen med venninna mi Johanne og Kadidia på 3 år. Ettersom det er litt ugunstig å dra med seg en 3 åring rundt på alt mulig har jeg kost meg litt som aleine-turist! Meget chill! 👍

  Da blir det litt selfies! 


Og snapchat gives me life! 👌


Men altså, who am I kidding, det blir mye selfies uannsett 😂


Det blir hjem imorgen og å komme litt i vater igjen før jeg kaster meg over neste innlegg, but untill then; 

💋💋💋💋

2 kommentarer om “Selflove sunday: Paris edition

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s