Utsettelse lenge leve!

Godt nyttår og sånnt!!!

Innkjøringen til jul dette året har vært hektisk! Paris-jobb-julegavehandling-stavanger-karmøy-venner-familie. Busy life! ❤

Pakket ut av Paris-kofferten for så å pakke ned igjen og reise hjem til Stavanger til jul. Jeg trosset både omgangssyke og hull i strømpebuksen og kom meg hjem til slutt, har hatt en lang juleferie. Travelt blir det unektelig når jeg bor i Oslo og mange av mine nærmeste holder til i Stavanger området, rekker nesten over alle når jeg kommer hjem 😉
Hoppet på et fly tilbake til Oslo og har vært på jobb ever since, haha!

På blogge fronten har det stått litt stille. Det er ikke utelukkende fordi det har vært travelt, selv om jeg har veldig lyst å bare skylde på det å bare bli ferdig med det. Hadde jeg virkelig satt meg ned for å bearbeide alle inntrykkene så kunne det kanskje kommet noe vettugt ut av det tidligere, men her er jeg nå i 2017, lets do this!

Jeg har vegret meg for å skrive noe julerelatert, vegret meg helt jævlig. For til tross for en trivelig julefeiring er det mye, både nytt og gammelt, som jeg har lagt ekstra merke til denne julen, jeg har tenkt mye selv om jeg har prøvd å la være, og jeg har ikke klart å skrive om verken det ene eller det andre.

Det virker ufattelig ugenuint å skrive et hyggelig lite blogginnlegg å ønske alle en god jul når det jeg egentlig går å tenker mest på er alle de dumme vitsene folk slår av rundt middagsbordet.
Jeg klarte ikke å finne på noe lystig å skrive om denne romjulen fordi jeg irriterte meg litt for mye over alle de utrolig ukreative nyttårsforsettene, mens jeg stålsatte meg for slankereklamebølgen i januar.

Så jeg dyttet det vekk, jeg utsatte og dyttet det lengre bort. Skiftet fokus, det funka litt. Jeg orker ikke å dvele ved det, vi vet alle at jeg sikkert kunne skrevet side opp og side ned. Det hadde blitt surt og jeg hadde blitt sur, lets not go there.

Julens evige ironi ble litt for mye å fordype seg i denne gang, det er ok. Jeg slipper. Jeg har sluppet det. Istedenfor å dvele har jeg har kost meg med familie og venner, jeg har feiret og ikke tenkt så alt for mye, det har vært digg!

Utsettelse lenge leve!

2 kommentarer om “Utsettelse lenge leve!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s