2017 yo!

Kan du fatte å begripe at jeg ikke har et eneste nyttårsforsett? Its so crazy!
Men..
Hva skal jeg med det?  Jeg er jo perfekt!

LOL!

Neida, joda, neida, hehe…
Jeg lager meg ikke nyttårsforsetter, det har absolutt ingen funksjon for meg. Jeg sluttet med det tidlig i tenårene vil jeg påstå. Det er mulig jeg har uttalt noen sånne halvhjerta nyttårsforsett etter det, men det har nok helst vært for den sosiale tilhørighets skyld.

Det er ikke sånn at jeg ikke har mål, ting jeg ønsker å oppnå, for jeg har masse av de! Jeg bare trenger virkelig ikke noe startskudd eller mållinje som legges av noen andre en meg selv. Jeg synes også at det å finne på et nyttårsforsett ofte virker som en jakt på det uperfekte i seg selv, en feil som skal rettes opp. ”Dette er ikke godt nok, så det skal jeg ta tak i, det skal fikses i 2017, så til 2018 er jeg nok perfekt!” Jepp…

Og om man ikke kommer på noe akkurat der og da, så er det jo alltid klassikerne:
-slutte å røyke
-Slutte å snuse
-Spise mindre drit
-Gå ned noen kilo
-Trene mer
-Bli sunnere
-Lage mer mat fra bunn
+
+
+

For meg henger det også en liten sky av ”du kommer ikke til å klare dette” rundt nyttårsforsetter. Jeg smaker veldig fort på det at jeg nå setter meg et mål som jeg ikke kommer til å nå. Instant fail. Det er ikke noe god følelse, det er ikke en følelse jeg tjener på eller vokser på. Det gjør meg ikke noe godt å sette meg selv i den situasjonen, så da lar jeg heller være.

Altså nesten ingen kommer vell i mål med nyttårsforsettet sitt?!! INGEN! Bortsett fra de som gjorde det, som klarte det. Og de blir så jævla ulidelige å være rundt på nyttår, for de klarte det jo!! Det som ingen andre klarer! Og de holder jo aaaldri kjeft om det! Jeg flirer litt når jeg skriver dette, for det er jo sant! Kjendisen på nyttårsfesten er hun eller han som klarte nyttårsforsettet de satte seg i fjor. And it aint gonna be me..!

 

giphy

 

Nyttårsforsetter er ikke for meg. Det jeg vil gjøre og de tingene jeg vil oppnå er helt opp til meg selv, og jeg gjør det når det passer for meg. OG holy damn jeg har gjort så mye bra, og jeg har klart så masse de siste årene. Jeg har kommet så langt, og jeg er så utrolig stolt over meg selv!! Og det best er at det har ikke krevd et eneste nyttårsforsett!

fireworks-animated-gif-transparent

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s