Rosa sommerfugler

Altså, jeg tror jeg har en fase eller noe. Jeg har nytt sengetøy, det er rosa, med sommerfugler. Valgte det heeeelt selv!
Det ser pr nå ut som om rommet mitt er bebodd av en 10åring, mangler bare litt Bieber plakater. Det er sikkert rett rundt hjørnet.
De hadde blått i butikken også, med sommerfugler. Jeg valgte rosa.
Jeg dør litt av meg selv, igjen, det skjer ofte.

Det er litt ekstra i lys av at jeg gikk bananas på asos.com og bestilte ikke mindre en tre kjoler(det var salg!) til dette bryllupet. Så da bør jeg klare å finne noe å ha på meg!
Dette er så rart! 9 av 10 ganger velger jeg blått sengesett, helst uten sommerfugler. Det er ikke ofte jeg har skikkelig ”jentenykker”. Jeg har alltid vært litt tomboy, guttejente, blått over rosa, men shit altså jeg digger de rosa sommerfuglene!

SO FRESH!

Og nå er det bare noen dager igjen før jeg får kjoler i posten! Ammagad!

Og skulle ingen av kjolene se bra ut så er det vel bare å svøpe seg inn i rosa sengetøy med sommerfugler på!

16443130_10154773578601900_361284789_o

Jeg slenger med en sang jeg har litt hangup på for tia for å balansere ting litt ut. Jeg er nemlig dybt nedi/inni en hiphop fase også. Rosa sommerfugler og hiphop, dats me! Og jeg elsker denne videoen.

3 kommentarer om “Rosa sommerfugler

  1. Du er ikke alene om å oppleve en sommerfugl-fase 😛 Jeg hadde noen for noen år siden, da jeg begynte å få livet mitt på riktig vei. For meg er sommerfuglen symbol på noe nytt. Den har utviklet seg fra en liten larve til en vakker sommerfugl 😀 Den har brutt ut av puppen og nå kan den fly. Jeg synes det er fine symboler på å komme seg videre med livet 🙂

    Håper du blir fornøyd med alle kjolene forresten!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s