#7 Skjørt og Chubrub

Det høres kanskje teit ut, men det er mange ting som er litt skummelt med å gå i skjørt. Er man litt usikker i kroppen sin kan det være nok til å drite i det. Det er også alltid risiko for «chubrub»* om man ikke vet helt hva som fønker.

Tettsittende skjørt viser mye som jeg lenge fikk beskjed om at var «problem områder» alt som alle prøver så febrilsk å skjule. Men hey, ingen del av kroppen min er et problem!  🙌

Lenge fikk jeg kun servert bilder av tjukke jenter og damer i disse 70 talls sving-skjørtene for dette er visstnok det mest flatterende for vår kropp. Kan hende at disse bildene er fra en tid der det ikke ble sett på som usunt eller skamfullt å ha en litt tjukk kropp, og disse skjørtene var «inn» da, kanskje det er derfor vi forbinder dette med noe mer «flatterende» 

Skjønnhetsidealet er jo konstruert vet du 😉 

Jeg har sånne 70 talls skjørt forresten, de er sjukt fine!

Men det føles liksom litt begrensende å bare forholde seg til denne ene versjonen av skjørt for min tjukke kropp. Spesielt med et selvbilde i stadig vekst 👊(Go me!)

Så i år prøver jeg nye ting, og jeg har i den anledning bølla noen veninner til å ta bilder av meg. Grått skjørt også da, I’m on 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Skjørtet er fra H&M vanlig avd.
Jakken er fra Ebay

T-skjorten er fra H&M herre avd, den er knyta foran ✌️


*Chubrub er gnagsår som kan oppstå steder på kroppen som gnisser og blir fuktig/klamt. 

Veldig vanlig for de fleste jenter å få mellom beina, eller armene. Og nei, det er absolutt ikke alltid strømpebukse hjelper, blir det klamt er du screwed! 

Vanlige triks for å hindre dette er blant annet: Sykkelshorts, kokkosolje, tørr-deodorant, baby pulver, bandelettes. 

Jeg bruker noe jeg har kjøpt på nettet som som er utviklet for proffsyklister den kan kjøpes billig på ebay og ser slik ut: 

 

2 kommentarer om “#7 Skjørt og Chubrub

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s