Jeg har testet strømpebukse

Som noen kanskje har fått med seg har jeg tidligere skrevet om den akutte mangelen på strømpebukser i min plussize verden. Jeg er plussize, bruker store størrelser og jeg sliter med å få tak i strømpebukser. I perioder er det faen ikke å oppdrive. Jeg har også skrytt Zizzi opp i skyene for strømpebuksene deres, som jeg står ved for de er helt fantastiske, når de ikke er utsolgt…!!

Det jeg ikke finner dog, er strømpebukser av grovere kvalitet. Tjukke strømpebukser, hverdagsstrømpebukser, gjerne i bomull, ullmix og lignende. Så sto jeg der på Kappahl, glodde litt meningsløst rundt mens jeg ventet på hun som var i prøverommet, tror du ikke jeg finner strømpebukser som går opp til en strl 54..
MY SIZE!
Og tjukke i stoffet da liksom, whaaat??
For å være ærlig så ble jeg ikke fullt så overrasket som jeg ble skeptisk, jeg har nemlig prøvd strømpebukser på Kappahl før. Det er mange år siden og da var de største størrelsene for små, og jeg er samme størrelse nå som jeg var da..

Det er sykt bittert å bruke penger på ting som ikke passer.

Jeg måtte tenke på det litt, men konklusjonen var at 150kr for en strømpebukse ikke var allverdens å tape.

Dommen er som følger

-Den passer(akkurat)
-Stoffet er tjukt og godt
-Den er billig
-Den er tilgjengelig
-Den sitter ikke godt….

Den er fin og sånnt, men jeg kan ikke gå i mer en 20 meter uten å føle at den renner av. Det var så vidt det gikk med en tur på Bunnpris tvers over gata. Og det er ikke fordi den er for stor, den hadde ikke passet i en størrelse mindre. Den bare sitter ikke godt… ikke rundt livet og ikke rundt lårene. Jeg tror denne strømpebuksen kunne fungert under et par shorts som holdt den oppe… Jeg kommer ikke til  kjøpe et par til, men det var da verdt forsøket. Jeg er ikke fullt så bitter denne gangen, Kappahl skal vell ha for forsøket eller noe..

Neste prosjekt blir å teste ut noe fra The Big Tights Company som jeg oppdaget ganske nylig. Jeg håper virkelig å bli positivt overrasket, for hr virker det som de har allverdens av størrelser og variasjoner i tights og strømpebukser! Og jeg både trenger og fortjener et større utvalgt av strømpebukser i livet mitt.

2 kommentarer om “Jeg har testet strømpebukse

  1. Kommer du over noen tjukke strømper som er høye i livet og ikke glir ned, del det gjerne! Jeg savner ullstrømper. Det funker dårlig med tights under skjørt og de tynne strømpene er svinkalde nå på vinteren.

    Likt av 1 person

    • Skal hive meg på en prøverunde nå snarlig! Har også sykt lyst å finne en bra ullstrømpebukse, eller i det minste tjukk bomull!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s